PRINCESES

PRINCESES
"I van viure feliços molts i molts anys". Aquest és el final que tots coneixem, però... ningú s'ha preguntat què passa després?

Aquí presentem set princeses de conte, que tots coneixem, que van a fer teràpia per mirar de solucionar els problemes que la vida els ofereix.

Segur que abans de veure l'obra teniu una princesa preferida, però en acabar, potser us sentiu més identificats amb alguna altra.

Debat post-funció.

PRINCESES va neixer al 2012, com a obra curta de microteatre per a un grup de noies adolescents que volien fer teatre. 
L'aposta per les princeses dels contes era f`àcil, però l'autor no volia que fos un conte edulcorat i maco, i va voler portar a l'actualitat els caracters i la problemàtica de que haguéssin tingut les dones que protagonitzen aquests contes.
En alguns casos va ser fàcil, en d'altres no tant, però finalment va quedar una peça rodona, que ens mostrava situacions que era difícil que cap dona no hagués viscut mai alguna d'elles. Per aquest motiu aquesta obra va tornar a ser representada, modificada i ampliada en diverses ocasions, i per dones joves, i fins i tot heptagenàries.
una com`àdia molt seriosa, o un drama tractat amb molt d'humor, i que actualment inclou cançons, que ens ajuden a entendre què els passa a aquestes Princeses.Entrevista feta al programa SCÈNIK parlant de les PRINCESES

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat